tiistai 6. lokakuuta 2015

Harmillinen hormikatselmus

Eilen oli hormikatselmus. Kuulemma.

Saavuin itse paikalle 5 minuuttia myöhässä ja katselmointi oli jo suoritettu. Kaupungin viranomainen oli tällä kertaa ollut 15 minuuttia etuajassa (viimeksi melkein puoli tuntia myöhässä) ja sukkelana veikkosena hoitanut toimituksen keskenään pääsuunnittelijan kanssa. Harmitti. Valvojakaan ei ollut paikalla. No, kaikki oli kuulemma ollut ihan kunnossa. Mutta silti, ihme toimintaa virkamieheltä.

Närkästykseltäni toivuttua (ja purettuani sitä hieman pääsuunnittelijaammekin) keskityin tarkastelemaan muiden töiden etenemistä tulevassa kodissamme.

Seinät on nyt pääsääntöisesti maalattu.
On se vaan jännä miten valo muuttaa pintojen väriä. Katsokaapas nyt ao. kuvaakin...


Eikö melkein voisi luulla, että seinissä on eri väri?! Sitten taustalla oikealla näkyvä työhuone. Sehän näyttää tässä siniseltä. Mutta katsokaapas eri päivänä otettua kuvaa...Se mikään sininen oo :) Vaan nämä on.


Vaaleampi makuuhuone


Tummempi vierashuone


Ja tytölle vanhaa roosaa...Kiintokalusteita asennetaan ja muun muassa keittiö on saanut muotonsa.

Hyvältä näyttää, niinkuin kuuluukin :)


Ne minun vessan purnukkakaapit...

Kodinhoitohuone rakentuu..

Ulkona on myös tapahtunut. Talomme on saanut sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet Vesivekiltä.

Pihasuunnittelijalta odottelen alustavaa luonnosta, jotta päästäisiin levittämään tontille mullat ja kylvämään nurmi. Parina aamuna on tosin ollut jo pakkasta, joten hieman mietityttää miten siemen kestää. Oman haasteensa pihatöiden aloittamiselle on tuonut tontin kadonnut rajapyykki. Ilmeisesti joudutaan hälyttämään kaupungin miehet tarkastamaan, missä tontin raja kulkee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti