perjantai 16. lokakuuta 2015

Ihan kohta...

Pian päästään muuttamaan! Iik.

Ensi viikolla me "rakentajat" lomailemme tästä projektista, mutta oikeat työn tekijät eivät, joten heti loman jälkeen onkin luovutuskatselmus.

Sen jälkeen touhutaan vielä jonkin aikaa pihalla, mutta tosiaan vaikuttaa siltä, että kohteemme valmistuu pari viikkoa aiottua nopeammin.

Talolla tuli viimeksi käytyä tiistaina, jolloin käynnissä oli parketin ja kalusteiden asennus sekä listoitustyöt.


Tarkett Tango Oak /Cotton White



 Puustellin melamiiniovi Strix Aluco




Musta melamiiniovi

Vitsit. Keittiö näyttää jo nyt niin hyvältä, että tosissaan alkaa jännittää mitä ne meidän valitsemamme "pinkit" kaapinovet tekevät kokonaisuudelle...



No pian se nähdään.

Lähestyvä muutto alkaa tosiaan konkretisoitua meillekin pikkuhiljaa, koska olemme lopultakin aktivoituneet etsimään täydentäviä palveluntarjoajia. Muuttofirmaa, siivousfirmaa... Lisäksi on tilattu kodinhoitohuoneeseen uudet pesukoneet ym. laitteistoa. Rouvakin on melkein innostunut sisustamaan, kun tuli hankittua uuteen kotiin pöytäliina sekä pari hyödyllistä keittiöastiaa :) Tytär halusi ostaa puutarhakirjan. (Niin tosiaan, alustava pihasuunnitelma on valmistunut. Otimme sen nyt jo tähän väliin, jotta nurmimullan levityksen yhteydessä voidaan jo huomioida tulevat kulkureitit, laatoitus- ja istutusalueet sekä muut mahdolliset toiminnot.)

Jätehuolto pitäisi vielä kilpailuttaa, postilaatikko hankkia, siirtää sähkösopimukset, osoitteet.. ja mitä kaikkea. Antakaa paperipussi! Yhtä äkkiä on taas niin paljon tekemistä!

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu! Ja perässä tullaan, sisustustyöt alkavat meillä tällä viikolla!

    VastaaPoista
  2. Niin se vain talo valmistuu. Milloinkohan sitä lopullisesti sisäistää, että kohta siellä olisi tarkoitus asua ja elää :) Käyttekö muuten viikonloppuna messuilla? Olisi kiva tavata siellä toisia kanssarakentajia!

    VastaaPoista