torstai 29. lokakuuta 2015

Talo on meidän!

Totta se on! Avaimet on nyt meillä :)

Tiistain loppukatselmus meni hyvin, kun "yhdellä paperilla selvittiin" (työnjohtajan sanoin ilmaistuna).

Tosiaan jotain pientä fixiä tuli kirjattua raporttiin, kuten maalipintojen paikkailua, ruuvien piilottelua oven karmeissa, yhden liukuoven oikaisu, käsisuihkuletkujen jatkamista... jne.

Pari "isompaa" juttuakin oli. Varastosta oli unohtunut sähköpatteri ja yksi liukuovikomeron lasiovista oli rikkoutunut. Outoa, sillä mielestäni ovi on tässä parin viikon takaisessa kuvassa täysin ehjä.Nyt kuitenkin oikeanpuolisessa ovessa on ylhäällä huomattavan suuri särö. Mikälie sen sitten hajottanut.

Talo näyttää ihan erilaiselta nyt kun siellä toimii valaistuskin. Kuvia en tietenkään koko komeudesta älynnyt ottaa, sillä taas keskityttiin niiden virheiden etsimiseen. Lupaan loppuviikosta laittaa kuitenkin uusia kuvia :)

Vaikka talo on nyt siis meidän. Pihalla vielä työt on tekemättä, Kaivinkonetta odotellaan.
Lisäksi täytyy vielä ennen muuttoa pitää virallinen käyttöönottokatselmointi. Siitäpä tulikin mieleeni, että täytyy tehdä verottajallekin ilmoitus tästä projektista.

Meidän henkilökohtainen to do-lista on myös lyhentynyt, sillä olen muistanut tehdä muuttoilmoituksen, sähkösopimuksen, jätehuoltosopimuksen sekä uudistanut kotivakuutukset.
Lisäksi muuttopalvelu on tilattu, puuttuvia kodinkoneita hankittu ja siivousliikkeitä kilpailutettu.
Kaikenlaista pientä sälää on tosin vielä hankkimatta, mutta jospa ne ehtisi sitten myöhemmin kun on asetuttu taloksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti