maanantai 26. lokakuuta 2015

Huomenna luovutuskatselmus

Muutamaan päivään ei ole tullut talolla käytyä ja kun on käyty, niin on ollut niin pimeää, että kuvanotosta ei ole oikein tullut mitään.

Tänään tai huomenna pitäisi kyllä yrittää ehtiä käydä päivänvalolla katsomassa taas kriittisin silmin työnjälkeä, sillä huomenna iltapäivällä pidetään LUOVUTUSKATSELMUS.

Aika hyvin näyttäisi Siklan omavalvontakin pelaavan, sillä joku ilta ihmettelimme talon seinille sinne tänne ilmestyneitä teippisuikaleita. Niillä oli merkattu laatuvirheet esim. maalipinnoissa :)

Tässä nyt kuitenkin iloksenne joitain suht kunnollisia otoksia reilun viikon ajalta. Viimeksi kun huushollissa vierailimme oli kesken vielä maalämpöpumpun, vesikalusteiden (eli en vieläkään pääse kirjoittamaan siitä oikean wc-pytyn valinnan vaikeudesta) ja sähkölaitteiden asentaminen.


Ulkovalot Konstsmide Modena rosteri 

"Mikä se siellä kolottaa...?" Ei ne oikeesti ole noin pinkit :)

Olkkarin spottivalot

 Olenko muuten siis jo maininnut, että yksi muutostöiden suurimmistä menoeristä oli sähkösuunnittelu. Vaikka emme mielestämme mitään niin erikoisenkummallista lisäilleet. Joitain valaisintyyppejä vaihdoimme erilaisiin, lisäsimme pistorasioita, valaisimia ja valokatkaisimia sekä pistimme ulos liiketunnistimella toimivia ulkovaloja. Niin että vorot - varokaa vain!


Sympaattinen saunanovenkahva


Vanhempien makuuhuoneen liukuovikomero


Tytölle peiliovet tanssiharjoituksia varten :)

 Joku komeronovista oli ensimmäisessä kuljetuksessa hajonnut, mutta niin vain sukkelaan saatiin tilalle toimitettua uusi Finnmirrorilta. Tästä asiasta en periaatteessa olisi varmaan edes tietoinen, mutta kun kuljetusyhtiöstä soittivat jostain syystä minulle...


Suomen yleisin sukunimi?!No eihän oo mikään pinkki?!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti