tiistai 1. joulukuuta 2015

Mitoitusvirhe

Saatiin lopultakin viime viikolla ne puuttuvat kodinkoneet Euronicsiltä. Koneet, tai siis ainakin pesutorni, jota olen jo kovastikin käyttänyt, on erinomainen, mutta itse liikettä en voi valitettavasti suositella. Koneet tilattiin lokakuun alussa ja "toimitettiin" siis maraskuun lopussa, kun päätimme ottaa liikkeen esittelykoneet. Tehtaan toimituksista ei ollut kauppiaalla mitään käsitystä.  (-huokaus-)

Boschin koneilla on ilo pyykätä


Mankelikin toimii ja se sai eilen uuden liinan hintaan 59 eur töineen


No se siitä. Mutta jatko-osana tähän surulliseen kodinkonetoimitukseemme liittyen joudumme nyt purkuhommiin. Tai siis Sikla joutuu. Kuivauskaapille varattu tila ei aivan riittänytkään ja sen seurauksena laitimmaiset kaapit kodinhoitohuoneessa joudutaan vaihtamaan kapeampiin.

Siklalta kävi asentaja heti seuraavana päivänä ilmoituksestamme tilanteen toteamassa ja meinasi, että teknisen tilan seinäke oli muutaman millin kierossa. Kuitenkin hän oli sitä mieltä, että tila oli mitoitettu liian ahtaaksi alun alkaen. Uudet kaapit pitäisi tulla ensi viikolla.

Yllättävän lunkisti olemme asiaan suhtautuneet. Ehkä omalta osaltani siksikin, etten koe kotia aivan vielä valmiiksi ja toisaalta luotan siihen, että homma hoituu nopsaa ja nätisti.
Kaikenlaista pientä tärkeää ja olennaista kodista vielä puuttuu ja sen johdosta koen meidän siis olevan vielä jonkinasteisessa välitilassa :) Pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä, suihkukoreja, mattoja, verhotankoja... Kyllä verhot aina kodin tekee! Tämä asenteeni korostui entisestään, kun saimme yhteen huoneeseen verhotangon ja verhot paikalleen.

Seinätarran asennus onnistui yllättävän mainiosti, eli siitä ei erillistä (tai jatko-) kertomusta saanutkaan.
Lisäsin kattoon myös hohtavia tähtiä.
Ja meidän ostamat talonumerotkin on nyt paikallaan.Pikkuhiljaa siis kotiudutaan, paikkoja ja joulua laitellen... Tulisijan testaamiseen rohkeutta keräten ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti