keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Korjattu!

Tänä aamuna kävi Heikki Siklalta asentamassa uudet kaapit kodinhoitohuoneeseemme. Siististi ja nopsaa, niinkuin oletinkin :)

Takka testattiin itsenäisyyspäivän kunniaksi ja ihan ok arvosanalla. Pikkuisen kyllä jäi vielä epäselväksi, että missä kohtaa mikäkin räppänä pitää aukoa ja sulkea... ja pitääkö ilmastoinnin olla kiinni vai minimillä vai ihan normivedolla... Neuvoja otetaan vastaan, kiitos! Ja vinkki vinkki Tulikiven ja OnPiipun suuntaan, että käyttöoppaat voisi päivittää - tai jopa integroida! Vai ottaako sitten Sikla tästä kopin?!

Mutta siis pidän kokeiluamme onnistuneena, koska a) ei saatu häkämyrkytystä, b) vieraat kuvailivat savunhajua kotoisaksi c) palohälyttimet pysyivät hiljaa ja d) takkaan saatiin tuli ja kämppäkin lämpeni. Petrattavaa löytyy tosin siinä, että puut kannattaa varmaan hankkia ennen sytytyspäivää ja toivottavaa lienee olisi, että puut palaisivat loppuun asti :) lisäksi toimituksen ei ehkä pitäisi jännittää niin paljon, että kuvatkin jää ottamatta! Niin, että ette nyt saa sellaista tunnelmallista itsenäisyyspäivän kuvaa tähän. Valitan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti