keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mittanauhaa ja maalipensseleitä

Hiljainen viikko.

Torstaina käytiin Puustellin edustajan kanssa tosiaan mittailemassa kiintokalusteiden paikat. Pääsi rouvakin oikein mittatytön rooliin. Niin että, ei sitten niitä kuviakaan joutanut toimituksesta ottamaan.

Oikein oli suoraan seinät tehty, eikä käynniltä muutenkaan mitään yllätyksiä selvinnyt.

Yksi hauska tilanne sentään sattui! Kun mitattiin kylppärin allaskaapin paikkaa, alettiin ihmetellä, että missä viemäri oli. Hetki pään pyöritystä, hartioiden kohautuksia ja kulmakarvojen nostelua, mutta sitten hoksattiin kuikata seinän taakse löylyhuoneen puolelle. No, siellähän se oli! Viemäri oli vedetty seinään.

Tässä vaiheessa melkein alkoi harmittaa, kun ei sitä kylppärin wc-pyttyä tullut otettua seinämallisena. Olisipa sitten ollut lattioiden puhdistus helppoa koko tilassa! Nyt siis vain altaan alta puuttuu siis se totuttu viemäriputki ja lattiakaivo.

Talon ulkoverhous on saatu kuluneen viikon aikana valmiiksi. Nyt talolla laitetaan räystäslautoja (tulee umpiräystäät) sekä taas sitä iänikuista mineraalivillaa. Tällä kertaa välikattoon.


Nyt kun tämä tulevan kodin rakennusprojekti on alkanut edetä kuin itsestään, eli meidän rakennuttajien ei tarvi enää juurikaan käyttää henkisiä resurssejamme siihen, vapautuu luonnollisesti energiaa toisaalle. Nimittäin nykyisen kotimme ehostukseen tai siis myyntituunaukseen. Maalisuti on nähty viime aikoina useampaan otteeseen allekirjoittaneen kädessä. Myös isäntä tarttui viikonloppuna niinkin harvinaisiin kapistuksiin kuin sirkkeliin, käsisahaan ja vasaraan...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti