tiistai 18. elokuuta 2015

Miksei kukaan enää kysy mitään?

Tämä lause pääsi mieheni suusta viime viikolla. Tosiaan, ilmassa on jonkinlaista tyhjyyden tunnetta, kun ei oikein mitään ole enää valittavana, mietittävänä, päätettävänä.

Tuli sentään sisustussuunnittelijalta työohjeet tarkistettavaksi.Mutta ei niistäkään sen kummempaa ressiä saanut revittyä :) mitään huomautettavaa kun ei ollut. Kodinhoitohuoneen seinämaalin väriä jouduimme pikkuisen muistelemaan, kun se tuli jossain välissä vaihdettua.


Saumalistoja päivitettiin. Sisustussuunnittelijalla oli ilmeisesti loman jälkeen ylimääräistä energiaa alkaa niiden kanssa kikkailla, kuten hän itse asian ilmaisi :)
Laatan ja parketin väliin tulee tuo valkoinen eritasolista, mutta oviaukkoihin puukuosinen alumiinilista.
Torstaina mennään Puustellin edustajan kanssa ottamaan talolle mittoja. Kyselin myös niistä kodinkoneista. Nykyään on ilmeisen yleinen trendi, että kaikissa keittotasoissa on ne hipaisukytkimet. Erikseen uunin vääntimillä ohjattavat ovat harvinaisempia ja esimerkiksi Puustellin valikoimissa ei tätä mallia ole.

Meille tuleva keittotasomalli on kuulemma Puustellin myydyin malli, eikä niistä ole reklamaatioita kuulunut. Itse en tasoa pääse testaamaan, koska sitä ei ole myymälässä sähkökytketty. Meille tulevaa uunimalliakaan ei ole Puustellilla nähtävillä. Täytyy kai siis luottaa ammattilaisen sanaan... :) vaikeaa.

No pakko kuitenkin kertoa, että sen verran luottavainen oli Puustellin edustaja näihin koneisiin, että lupasi, että jos ei lopputulos sitten kuitenkaan käytettävyydeltään sattuisi meitä miellyttämään, niin sitten katseltaisiin koneet uusiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti