keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kivvee ja nurmee

Jaa kuukausi on mennyt sitten viime kirjoituksen. Noh, mutta on täällä asioitakin saatu eteenpäin.
Vai mitä sanotte.


Aiemmin mainitsemani kiitotie.





Piha on siis saanut kivetyksen.Valitsimme meille tuttuun tapaan liiemmin valikoimia vertailematta Ruduksen mustan Kartanokiven ja Kartanolaatan. Ladontamalli on parketti. Kiveys tuli ammattilaisten toimesta valmiiksi kolmessa päivässä. (Tähän sellainen välihuomautus, että ilmeisesti olimme hieman jälkijunassa tarjouspyyntöjemme kanssa, sillä kuuteen tarjouspyyntöömme vastasi vain kaksi. Kolmannen tarjouksen olisimme saaneet neljän viikon odottamisen jälkeen. ?!?!??!?)





No, homma meni kuitenkin hyvin, vaikkakin kiveyksen lisäksi piti tosin sitten tilata vielä lisäurakka, kun halusimme siistiä kiveyksen ja nurmialueen rajat.
Tässä tulos. Tämä operaatio kesti pari päivää.










Niin kuin kuvista näkyy, nurmi alkaa siis jo vihertää. Pariin kertaan olen sitä kastellutkin, kun havahduin siihen tosiasiaan, että nurmelle pitäisi ilmeisesti jotain tehdä (ja kun saimme puutarhaletkunkin lopulta hommattua).

Maalisutiin pääsin tarttumaan, kun aloimme ehostaa roskakatoksen maalauksia.



Ko. katos pitää vielä kattaa jollain katemateriaalilla, ilmeisesti valintamme on huopa, ja sitten se täytyy vielä pultata maahan... jotta vastaava tilanne ei sattuisi seuraavan kovemman tuulen aikaan...




Seuraava projektimme onkin varaston viimeistely ja varustelu. Ja sitten...
Tämä alkaa vahvasti muistuttaa omakotitaloasumista. Vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti