tiistai 10. marraskuuta 2015

Hei, me muutetaan!
Joo, nämä alkaa pikkuhiljaa valtaamaan meidän nykyistä elinympäristöä. Viikko sitten ne tuli. Alkuun ei tapahtunut mitään, mutta sitten niitä alkoi kerääntyä, pinoutua ja kasautua eri puolille asuntoamme.

Puolitoista viikkoa on siis mennyt edellisestä kirjoituksestani ja sinä aikana on muuttopuuhien lisäksi tapahtunut seuraavaa:

Pihatyöt starttasi perjantaina 30.10. ja tontilla touhusi kaksi pientä kaivinkonetta?/puskutraktoria?/maatyökonetta?

Pihatyöt valmistuivat maanantaina 2.11. kun multatöiden lisäksi tehtiin hieman "ylimääräisiä" hommia kuten istutusalueiden kaivamista ja laatoitusalueiden valmistelua.Melkoinen sadevesilammikko?!?!?!

Käyttöönottokatselmointi pidettiin sitten torstaina 5.11. ja se meni hyvin. Edellisenä päivänä juoksin rautakauppaan ostamaan talon numeron, koska olin kuullut että ilman sitä ei tarkastus mene läpi. (Samalla ostin myös postilaatikon.) Mutta ostin numerot "turhaan", sillä Siklan pojat olivat hoitaneet tämänkin.

Minun ostamani numerot on kyllä tyylikkäämmät, mutta ei saa olla epäkiitollinen joten nämäkin käy.


Mutta siitä käyttöönottokatselmuksesta. Ainoastaan kodinhoitohuoneen pesualtaan putkista huomautettiin, että ne pitää pultata seinärakenteeseen kiinni. (Varmaan tosi oikein ilmaistu tämä asia...). Talon numeroinnista keskusteltiin myös, että koska kyseessä on kulmatontti olisi hyvä numeroida talo molempien katujen puolelta (tämä siis vain suosituksena), eli minunkin numeroilleni tulee siis käyttöä.

Viikonloppu täytettiin nuita punaisia hirmuja ja muutimme varaston sekä pihakalusteet uuteen kotiin.

Tänään tiistaina uudessa kodissamme aloitettiin loppusiivous ja se valmistunee huomenissa. Loppukatselmoinnissa havaittujen korjausten lista on lyhentynyt viiteen kohtaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti