perjantai 31. heinäkuuta 2015

Suorituspaineita...



Nyt iski ujous, kun tämä blogi on näköjään Siklan ansiosta saanut muutaman lisälukijan. Ensimmäinen kommenttikin oli tullut, eikä edes keltään tutulta :) Kiitos vaan Projektitoimistolle.

No niin, mutta jospa tästä jännityksestä pääsisin yli ja kertoisin mitä tässä muutaman viikon aikana on tullut tehtyä ja kuinka meidän projektimme on edennyt.

Olemme pari viikkoa lomailleet perheen kanssa ja siksi tämä blogikin on ollut hiljaa. Lomankin aikana on toki mietitty raksajuttuja, kuten niitä vesikalusteita. Piti ihan käydä rautakaupassa hanoja ja pyttyjä räpläämässä ja jonkinlainen päätöskin asiassa alkaa muodostua. Mutta kerrotaan siitä sitten lisää myöhemmin.

Viime päivityksessä spekuloin onnistuuko tietyt ylimääräiset maalaustyöt Siklalta. Noh, osa onnistuu ja osa ei. Olisimme halunneet makuuhuoneen yhdelle seinälle kiiltolakalla tehtyjä tehosteraitoja, mutta koska Siklalla ei ko. aineesta ollut kokemusta eivät he voineet taata työjäljen laatua ja siten kohteliaasti kieltäytyivät toimenpiteestä.Vähän tätä uskalsin jo epäillä, mutta mielestäni aina kannattaa kysyä :)

Onneksemme saunan paneelien käsittely saunasuojalla järjestyi, joten se säästi meiltä vaivan a) käsitellä paneelit myöhemmin itse tai b) todennäköisempi vaihtoehto, eli vaivan alkaa miettiä uusia paneeleita.


Puustellilla käynti ennen lomaamme oli tehokas ja sen ansiosta lomareissullekin pystyi lähteä melko kevein mielin. Löimme lukkoon lopulliset materiaalivalinnat (ovet, tasot, vetimet...) ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Varsinkin vanhempien makuuhuoneen liukuovikomero ja keittiö saa myhäilemään tyytyväisyydestä. Keittiöön olisin alunperin halunnut kvartsitasoja, mutta ei ne sitten istuneetkaan värinsä puolesta kokonaisuuteen. Noh, tulipahan siinäkin mukavasti säästöä.

Kodinhoitohuoneen suhteen meillä loppui mielikuvitus jo heti alkuunsa, mutta bongasin sitten Siklan kuvagalleriasta yhden silmääni miellyttävän kokonaisuuden ja sitä erittäin pitkälti imitoiden tehtiin myös meidän valinnat.

Kiitos vaan Omakotitalo 12 rakentajille!


Työmaalla on lomamme aikana tapahtunut taas paljon. Niin ulkopuolella kuin sisällä. Ja sähköpiuhoja on ilmestynyt taloon kilometritolkulla. Tässä kuvasatoa parilta viikolta.


Sivukuisti on saanut katon.



Väliseinärungot rakentuu...



Autokatos on ilmestynyt pihaan!



Näkymä takapihalta.



Väliseinät rakentuu osa 2. Eteinen.



Keittiö ja ruokailutila kodinhoitohuoneesta katsottuna.





Autokatos ja varasto.

Varaston uumenia.

Etupihaa kadulta katsottuna.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti